Aika Lauantai 23.2.2019 klo 9–16.30
Paikka Ylästön kotiseututalo, Sienestäjänkuja 5, 01690 Vantaa

Aikataulu
9.00               Kurssin tavoite ja kurssilaisten esittely
9.30               Pentuihin valmistautuminen
10.30             Emon tiineys ja tiineysajan hoito
12.00             Lounas
12.30             Synnytys ja pentujen varhaishoito
14.30             Tauko
14.45             Kohti luovutusikää
16.00             Loppukeskustelu ja yhteenveto

Kurssin tavoitteena on antaa lisää valmiuksia emon ja pentujen hyvään hoitoon ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Kurssi sopii kasvatusta aloitteleville, jonkin verran jo kasvattaneille sekä sijoituskotina toimiville, sekä eläinsuojeluyhdistysten kotihoitopaikkoina toimiville. Koulutuksessa ei käydä läpi kasvattamiseen ja kissakauppaan liittyvää säännöstöä eikä juridiikkaa. Näistä kiinnostuneille suositellaan Kissaliiton Kasvattajan peruskurssin suorittamista.

Kurssin hinta on 30 euroa, ERY-SYDin jäsenille vain 20 euroa. Kurssimaksu eläinsuojeluyhdistysten kotihoitopaikkana toimiville vain 10 euroa. Kurssin hintaan kuuluu opetusmateriaali ja lounas. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 25 osallistujaa.

Sitovat ilmoittautumiset 15.2.2019 mennessä sähköpostilla puheenjohtaja@ery-syd.net. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista erikoisruokavalioista sekä siitä, jos olet oikeutettu alennettuun kurssihintaan.

Lisätietoja kurssista: Viivi Viuha, puheenjohtaja@ery-syd.net tai p. 050 506 5366