KASVATTAJAN PERUSKURSSI 

Aika Sunnuntai 18.10.2020 klo 9-17:30 

Toteutustapa Kurssi järjestetään etäkoulutuksena verkkokoulutusympäristössä 

 

Aikataulu 

9.00 Tervetuloa ja kurssilaisten esittely 

10.15 Koulutuksen tavoite ja toteutus, Kissaliitto ja FIFe  

10:30 Tauko (10 min) 

10:40 Kasvattaja ja kasvattamiseen liittyvät paperit 

11:40 Lounastauko (30 min) 

12:10 Kissan kasvatus ja pentujen hoito             

14:30 Tauko (10 min) 

14:40 Perusgenetiikkaa ja perinnölliset sairaudet   

15:50  Tauko (10 min)
16:00 Kissan anatomia ja fysiologia       

16:30 Kissakauppaa koskeva lainsäädäntö    

17:15 Yhteenveto ja loppukeskustelu 

 

Kasvattajan peruskurssin tavoitteena on kissatietouden lisääminen ja aloittelevan kasvattajan auttaminen ja tukeminen. Kurssilla käydään läpileikkaus rotukissan kasvatukseen ja hoitoon liittyvistä keskeisistä asioista. Kurssi on pakollinen kasvattajanimeä anottaessa. 

  

Kurssitodistuksen saavat ne, jotka ovat olleet paikalla koko kurssipäivän ajan. Kurssimateriaaliin kuuluu sähköisesti jaettava Kasvattajan peruskurssivihko. Kurssimateriaali on Suomen Kissaliiton omaisuutta. 

 

Etäkokoustyökalu ei vaadi erillisiä tunnuksia. Työkalu toimii sekä tietokoneen selaimella että puhelimeen asennettavalla ilmaisella applikaatiolla. Käytettävässä laitteessa tulee olla sisäänrakennettu tai ulkoinen mikrofoni sekä kaiutin/kuulokkeet. 

 

Kurssin hinta on 10 euroa, ERY-SYDin jäsenille vain 5 euroa. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 30 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset 16.10.2020 mennessä sähköpostilla sihteeri@ery-syd.net. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä oma yhdistyksesi sekä siitä, jos olet oikeutettu alennettuun kurssihintaan. 

 

Lisätietoja kurssista: Viivi Viuha, puheenjohtaja@ery-syd.net tai p. 040 338 0107. 

 

 

SYNNYTYS & EMON JA PENTUJEN HOITO – ETÄKURSSI  

Aika Sunnuntai 15.11.2020 klo 9–16.30 

Toteutustapa Kurssi järjestetään etäkoulutuksena verkkokoulutusympäristössä
 

Aikataulu 

9.00 Kurssin tavoite ja kurssilaisten esittely 

9.30 Pentuihin valmistautuminen 

10:20 Tauko (10 min) 

10.30 Emon tiineys ja tiineysajan hoito 

12.00 Tauko (30 min) 

12.30 Synnytys ja pentujen varhaishoito 

14.30 Tauko (10 min) 

14.45 Kohti luovutusikää 

16.00 Loppukeskustelu ja yhteenveto 

 

Kurssin tavoitteena on antaa lisää valmiuksia emon ja pentujen hyvään hoitoon ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Kurssi sopii kasvatusta aloitteleville, jonkin verran jo kasvattaneille sekä sijoituskotina toimiville. Koulutuksessa ei käydä läpi kasvattamiseen ja kissakauppaan liittyvää säännöstöä eikä juridiikkaa. Näistä kiinnostuneille suositellaan Kissaliiton Kasvattajan peruskurssin suorittamista. 

 

Etäkokoustyökalu ei vaadi erillisiä tunnuksia. Työkalu toimii sekä tietokoneen selaimella että puhelimeen asennettavalla ilmaisella applikaatiolla. Käytettävässä laitteessa tulee olla sisäänrakennettu tai ulkoinen mikrofoni sekä kaiutin/kuulokkeet. 

 

Kurssin hinta on 15 euroa, ERY-SYDin  jäsenille vain 8 euroa.  Kurssin hintaan kuuluu etukäteen osallistujille postittava paperinen opetusmateriaali. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 30 osallistujaa.  Sitovat ilmoittautumiset 5.11.2020 mennessä sähköpostilla sihteeri@ery-syd.net. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mihin osoitteeseen haluat kurssimateriaalin lähetettävän sekä siitä, jos olet oikeutettu alennettuun kurssihintaan.  

 

Lisätietoja kurssista: Viivi Viuha, puheenjohtaja@ery-syd.net tai p. 040 338 0107