KISSASOME-KURSSI

Aika Tiistai 1.6.2021 kello 18-20

Toteutustapa Kurssi järjestetään etäkoulutuksena Google Meet -ympäristössä

Tervetuloa oppimaan Suomen eturivin somekouluttajalta, kuinka rakentaa omalle kissalalle, kissalle tai eläinsuojeluyhdistyksille toimivaa somenäkyvyyttä ja tunnettuutta. Kurssilla saat tietoa ja käytännön vinkkejä mistä lähteä liikkeelle, kun halutaan somenäkyvyyttä, mitä ottaa huomioon sosiaalisen median sivuja/profiileja rakentaessa ja mistä työkaluista voisi olla apua.

Kouluttajana toimii Pauliina Mäkelä HHJ, Kinda Oy:n viestintäkouluttaja http://kinda.fi/pauliina. Hän on erikoistunut sosiaalisen median, viestinnän, osaamisen hallinnan ja tulevaisuuden työn alueilla. Pauliinalla on yli 10 vuoden kokemus suomalaisten organisaatioiden sosiaalisen median kouluttajana ja konsulttina lähellä ja etänä.

Kurssin hinta on 30 euroa, ERY-SYDin  jäsenille vain 20 euroa. Eläinsuojeluyhdistyksille tarjoamme yhden maksuttoman osallistujan per yhdistys (max. 5 yhdistystä). Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 30 osallistujaa. Kurssin hintaan kuuluu etukäteen osallistujille postitettava paperinen kurssimateriaali.  Sitovat ilmoittautumiset 25.5.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella: http://bit.ly/erykurssi

Lisätietoja kurssista: Viivi Viuha, viivi.viuha@gmail.com tai p. 040 338 0107.