Aika Helatorstaina 13.5.2021 kello 10–14:30

Toteutustapa Kurssi järjestetään etäkoulutuksena Google Meet -ympäristössä

Kurssin tavoitteena on oppia kissojen perusvärien periytymisen pääperiaatteet. Osallistujan olisi hyvä hallita kasvattajan peruskurssia vastaavat tiedot perusgenetiikasta. Kurssilla käydään läpi kissojen värit, miten ne muodostuvat ja miten värit periytyvät. Ensin on teoriaosuus ja sitten harjoituksia, joissa yhdistellään eri värejä. Kurssimateriaaliin kuuluun Kissojen värit-vihko ja harjoitustehtävät.

Kurssin aihealueet:

  • mistä kissan värit muodostuvat
  • värien periytyminen
  • värien päägeenit
  • eri värien yhdistäminen

Kurssi on etäkurssi, joka järjestetään helppokäyttöisen verkkokokoustyökalun välityksellä. Kurssille voi osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Huomioithan, että laitteessa tulee olla mikrofoni ja kaiutin tai erilliset mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Kurssin hinta on 15 euroa, ERY-SYDin jäsenille vain 5 euroa. Kurssin hintaan kuuluu etukäteen osallistujille postitettava paperinen kurssimateriaali.  Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 30 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset 5.5.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella: http://bit.ly/erykurssi

Lisätietoja kurssista: Heli Tepponen, htepponen@gmail.com tai p. 045 678 4532