Aika Maanantai 24.5.2021 klo 17:30-20:30

Toteutustapa Kurssi järjestetään etäkoulutuksena Google Meet -ympäristössä

Pentukurssi on mukava tapa aloittaa kissaharrastus. Kurssin aikana käydään läpi kissanomistajan perustaidot ja annetaan eväitä myönteiseen yhdessäoloon. Kurssilla käydään läpi myös kissanomistajan yleisimpiä ongelmatilanteita.

Kurssi on etäkurssi, joka järjestetään helppokäyttöisen verkkokokoustyökalun välityksellä. Kurssille voi osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Huomioithan, että laitteessa tulee olla mikrofoni ja kaiutin tai erilliset mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Kurssin hinta on 20 euroa, ERY-SYDin  jäsenille vain 10 euroa. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 30 osallistujaa. Kurssin hintaan kuuluu etukäteen osallistujille postitettava paperinen kurssimateriaali.  Sitovat ilmoittautumiset 12.5.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella: http://bit.ly/erykurssi

Lisätietoja kurssista: Viivi Viuha, viivi.viuha@gmail.com tai p. 040 338 0107