Aika Sunnuntai 30.5.2021 klo 8:30–16:30

Toteutustapa Kurssi järjestetään etäkoulutuksena Google Meet -ympäristössä

Käytännönläheisen kurssin tavoitteena on antaa lisää valmiuksia emon ja pentujen hyvään hoitoon ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Kurssi sopii kasvatusta aloitteleville, jonkin verran jo kasvattaneille sekä sijoituskotina toimiville. Koulutuksessa ei käydä läpi kasvattamiseen ja kissakauppaan liittyvää säännöstöä eikä juridiikkaa. Näistä kiinnostuneille suositellaan Kissaliiton Kasvattajan peruskurssin suorittamista.

Kurssi on etäkurssi, joka järjestetään helppokäyttöisen verkkokokoustyökalun välityksellä. Kurssille voi osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Huomioithan, että laitteessa tulee olla mikrofoni ja kaiutin tai erilliset mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Kurssin hinta on 20 euroa, ERY-SYDin  jäsenille vain 10 euroa.  Kurssin hintaan kuuluu etukäteen osallistujille postittava paperinen opetusmateriaali. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 25 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset 12.5.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella: http://bit.ly/erykurssi

Lisätietoja kurssista: Viivi Viuha, puheenjohtaja@ery-syd.net tai p. 040 338 0107