Aika Sunnuntai 7.11.2021 klo 9–17

Toteutustapa Kurssi järjestetään etäkoulutuksena Meet -ympäristössä

Käytännönläheisen kurssin tavoitteena on antaa lisää valmiuksia emon ja pentujen hyvään hoitoon ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Kurssi sopii kasvatusta aloitteleville, jonkin verran jo kasvattaneille sekä sijoituskotina toimiville. Koulutuksessa ei käydä läpi kasvattamiseen ja kissakauppaan liittyvää säännöstöä eikä juridiikkaa. Näistä kiinnostuneille suositellaan Kissaliiton Kasvattajan peruskurssin suorittamista.

Kurssi on etäkurssi, joka järjestetään helppokäyttöisen verkkokokoustyökalun välityksellä. Kurssille voi osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Huomioithan, että laitteessa tulee olla mikrofoni ja kaiutin tai erilliset mikrofonilla varustetut kuulokkeet.

Kurssin hinta on 20 euroa, ERY-SYDin jäsenille ja eläinsuojeluyhdistysten kotihoitopaikkoina toimiville vain 10 euroa. Kurssin hintaan kuuluu etukäteen osallistujille postittava paperinen opetusmateriaali. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 25 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset 25.10.2021 mennessä sähköpostilla sihteeri@ery-syd.net. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mihin osoitteeseen haluat kurssimateriaalin lähetettävän sekä siitä, jos olet oikeutettu alennettuun kurssihintaan.

Lisätietoja kurssista: Viivi Viuha, puheenjohtaja@ery-syd.net tai p. 040 338 0107