Yhdistyksen jäsenkokous päätti jatkaa äänensä yhdistykselle antaneiden muistamista ja vuodelle 2023 on tarjolla erynomaisia jäsenetuja:

Yhdistyksen taloudellisen tilanteen ollessa edelleen hyvä, superedullinen jäsenmaksu jatkuu myös vuonna 2023. Jäsenille jäsenyys ilman Kissa-lehteä on ainoastaan 6 euroa, Kissa-lehdelläkin vain 13 euroa.
Näyttelymaksualennus on 7 €/kissa per näyttely
Mahdollisuus osallistua Vuoden Kissa-kilpailuun

Edut ovat käytettävissä jäsenille, jotka ovat antaneen äänensä yhdistykselle vuoden 2022 ääntenlaskennassa. Edut ovat voimassa koko seuraavan vuoden jäsenyyden jatkuessa katkeamattomana.
Käy siis tarkastamassa jäsenyystilanteesi Omakissassa viimeistään 30.12.2022, jotta pääset nauttimaan jäseneduista täysimääräisesti. Tiedotteen lopusta löydät kuvallisen ohjeen äänen tarkistamiseksi.

Jäsenyys kannattaa aina!
Ensi vuonna jatkuvat myös muut, koko jäsenistöä koskevat jäsenedut, mm. alennus yhdistyksen kurssitarjonnasta, mahtavat jäsentapahtumat sekä jäsenalennukset yhteistyökumppaneilta, mm. geenitesteistä. Myös muille kuin äänensä yhdistykselle antaville jäsenmaksut säilyvät erittäin edullisina:
Jäsenmaksut, ilman Kissa-lehteä 11 €
Jäsenmaksut, Kissa-lehdellä 18 €
Jäsenmaksut, kasvattajan maksama 8 € (sisältää Kissa-lehden)
Jäsenmaksut, alle 18-vuotiaat (ilman Kissa-lehteä) 4 €

Mitä äänen antaminen tarkoittaa?
Jos kuulut useampaan kuin yhteen yhdistykseen, tulee sinun valita minkä yhdistyksen äänimäärään sinut lasketaan. Ääniä käytetään Kissaliiton liittokokouksessa ja kunkin yhdistyksen äänimäärässä ovat mukana vain 30.12. mennessä yhdistykselle äänensä antaneet.

Täältä pystyt antamaan Omakissassa äänesi yhdistykselle.