NÄYTTELYINFO

Saapuminen Vermoon

Vermon virallinen osoite on Helsingin puolella, mutta käynti tapahtumahalliin on Espoon puolelta osoitteesta Majurikuja, Espoo. Junalla tullessa lähimmät asemat ovat Mäkkylä (1,2 km) ja Leppävaara (1,9 km). Bussilla tullessa lähin pysäkki on Tarvaspääntien bussipysäkki. Pysäkiltä on n. 900 metrin kävelymatka.

Autoilijat löytävät perille seuraamalla Vermon opasteita. Autoille on runsaasti pysäköintipaikkoja ravikeskuksen pysäköintialueella. Huom! Sunnuntaina parkkialueella järjestetään kirpputori. Tämän vuoksi kissanäyttelyyn osallistuville on varattu lisää parkkitilaa raviradan puolelta, jonne sisäänajo tapahtuu portista, joka sijaitsee lähellä päärakennusta.

Eläinlääkärintarkastus ja ilmoittautuminen

Eläinlääkärintarkastus järjestetään pistokokein. Eläinlääkärintarkastus ja ilmoittautuminen on lauantaina kello 10:00-12:30 ja sunnuntaina kello 9:30-11:00, eli kissojen on saavuttava paikalle viimeistään eläinlääkärintarkastuksen päättyessä. Lauantaina tarkastetut ja ilmoittautuneet kissat voivat saapua sunnuntaina paikalle myös eläinlääkärintarkastuksen päättymisajan jälkeen oman arvosteluaikataulun mukaisesti.

Raviradan tilat

Häkkipaikat ovat pääasiassa sisääntulokerroksessa, jonka lisäksi 2. kerroksen totohallissa on jonkin verran paikkoja omien häkkien kanssa tuleville. Mikäli otat häkkipaikan kissallesi, pidäthän huolen, että paikka on merkitty häkkilapulla. Häkkilappuja löydät eläinlääkärintarkastuksen jälkeen olevasta pöydästä.

Pyydämme liikuntaesteisiä huomioimaan, että näyttelypaikan kerrosten välillä ei ole hissiä, mutta ulkokautta pääsee molempiin kerroksiin ilman portaita. Ravikeskuksesta löytyy Inva-WC.

Häkitön paneeli

Näyttelyssämme on häkitön paneeli, eli omistajan tulee tuoda kissa ilmoitettuna aikana odottamaan omaa vuoroaan odotusalueelle, josta assistentti noutaa kissan suoraan omistajalta. Paneelialueelle on varattu muutamia häkkejä poikkeustilanteita varten. Sujuvan paneelin varmistamiseksi pyydämme paneelikissojen omistajia seuraamaan kuulutuksia ja varmistamaan, että kissa on paneelipaikalla ajoissa.

Kahvilapalvelut

Näyttelyhallissa on kahvila, joka palvelee koko näyttelypäivän ajan. Omien alkoholijuomien tuominen ja nauttiminen näyttelyhallissa on ehdottomasti kielletty.

Talkoot

Pystytystalkoot ovat perjantaina klo 17 eteenpäin ja sunnuntaina purkutalkoot alkavat heti näyttelyn päätyttyä. Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Drive In -näyttely pähkinänkuoressa 

Näyttelyssä on normaalit näyttelyluokat ja arvostelut tapahtuvat kuten tavallisessa kissanäyttelyssä. Erona perinteiseen näyttelyyn on se, että kissan ei tarvitse olla näyttelypaikalla koko päivää. Näyttelyssä kullekin rodulle on annettu arvioitu arvosteluaika ja riittää, että kissa tulee paikalle eläinlääkärintarkastuksen kautta ennen tätä aikaa. Kissan ei myöskään tarvitse olla paikalla näyttelyn päättymiseen asti, vaan se voi poistua näyttelyhallista, kun kilpailu ko. kissan osalta on päättynyt.

Mikäli kissa osallistuu näyttelyyn vain arvostelun ajan, kissaa ei tarvitse laittaa häkkiin. Kissan hyvinvointi on aina etusijalla! Mikäli olet paikalla koko päivän tai kissa matkustaa näyttelyyn pitkän matkan takaa, suosittelemme häkin käyttämistä. Omistajan tulee huolehtia häkkien sisustamisesta (mm. saniteetti- ja ruoka-astiat).

Tuomarijaosta löydät kunkin rodun värille/väriryhmälle annetut arvioidut arvosteluajat. Tuomari ei saa aloittaa ko. ryhmän arvostelua ennen aikataulussa mainittua aikaa. Aika on kuitenkin arvio, eli arvostelu voi tapahtua myös aikataulussa ilmoitettua aikaa myöhemmin. Omistajan vastuulla on seurata arvostelua ja varmistaa, että kissa on paikalla oman luokan arvostelun alkaessa.

Jos kissan arvioitu arvosteluaika on vasta myöhemmin päivällä, kissan ei tarvitse tulla eläinlääkärintarkastukseen heti aamulla! Varaathan kuitenkin riittävästi aikaa tarkastukseen, jotta kissasi ehtii varmasti arvosteluun. Mikäli kissasi on paikalla molempina päivinä, kissa

voi tulla sunnuntaina suoraan arvosteluun ilman uutta eläinlääkärintarkastusta.

Arvostelun jälkeen sihteeristö käsittelee tulokset normaaliin tapaan. Arvostelusetelit ja diplomit toimitetaan ruusukepöytään, josta ne on noudettavissa. Kun kissan diplomi on valmis, kissa voi poistua, mikäli se ei jatka Tuomarin paras -valintoihin tai paneeliin. Yhdistys ei postita hakematta jääneitä diplomeita, vaan omistajan tulee huolehtia diplomin noutamisesta.

Luokka-arvostelujen jälkeen tuomarit aloittavat Tuomarin paras -valinnat normaaliin tapaan ja paneeli alkaa, kun arvostelut on saatu päätökseen. Kasvattaja- ja siitostulokset julkaistaan kunkin kategorian paneelin päättymisen jälkeen.

TOIVOTTAMME KAIKILLE ERYNOMAISTA NÄYTTELYVIIKONLOPPUA!

LAUANTAI – SATURDAY 14.9.2019
Berner Annika
EMS Time
CAT 2 Control class 11:00
EXO n 24, ns 22 62, ns 24 62 11:05
PER n 03 11:20
RAG n, a 11:25
RAG n 21, n 03, n 04, a 03 12:15
SBI a, b, j 13:20
SBI a 21, b 21 13:50
1 BIS NOM 14:10
VET 1 14:30
VET 2 14:40
Centamore Manuela
EMS Time
BEN 11:00
BSH a 11:30
BSH f, d 24, ny 25, ay 11 12:05
BUR a, b, c, d 12:30
EUR n 22, f 24, g 22, g 23 13:20
OCI bs 24 13:45
3 BIS NOM 14:10
Hoffner Elin, oppilas Susanna Piispanen
EMS Time
SPH V 11:00
SOM o, os 11:30
RUS 11:45
GRX 12:50
DRX VII, IX 12:55
CRX III 13:10
ABY n