NÄYTTELYT

Näyttelyt2019-02-12T21:31:23+00:00

KANSALLISET ROTUKISSANÄYTTELYT HELSINGISSÄ 16.-17.3.2019

Tervetuloa kissanäyttelyyn Kauppakeskus Rediin Helsinkiin!

Näyttelymme teemana on kissanpennut ja luokkien 12 & 11 kissoille on erikoisluokkia ja -palkintoja. Erikoisluokkiin ei vaadita erillistä ilmoittautumista.
Näyttely on kansallinen näyttely, eli aikuiset kissat ovat tervetulleita näyttelyyn luokissa 9, 10 sekä 13 – 17. Molemmat päivät ovat erillisiä näyttelyitä ja kategorioiden parhaat valitaan erikseen kaikissa kategorioissa. Jos kotikissoja on ilmoitettu yli kymmenen, valitaan erikseen paras pitkäkarvainen ja lyhytkarvainen kotikissa. Näyttelyssä noudatetaan FIFé:n ja Kissaliiton sääntöjä.

Näyttelypaikka:  Kauppakeskus REDI, Hermannin rantatie 5,  Helsinki
Avoinna yleisölle: molempina päivinä klo 12 – 17
Eläinlääkärintarkastus: molempina päivinä klo 10 – 11
Arvostelut: alkavat molempina päivinä klo 11.30

Tulonsa vahvistaneet tuomarit:
Jörgen Billing 1 – 4
Pia Nyman b, 2, 3, 4
Anne Paloluoma 1, 2, 3, c
Kristiina Rautio 1, 2, d
Bjarne Wikström 1, 2

Muutokset ovat mahdollisia.

Näyttelymaksut: ERY-SYDin jäsenille 35 euroa/päivä, muille 38 €/päivä.

Näyttelymaksu sisältää pöytäpaikan omalle häkille, mutta ei häkkiä. Häkin voi vuokrata 12 €:n hintaan viikonlopuksi. Mikäli tarvitset vuokrahäkin, lisää häkki ilmoittautumisen yhteydessä Omakissan ilmoittautumislomakkeen alasvetovalikosta. Mikäli ilmoittaudut paperisella lomakkeella, maksa häkkivuokra näyttelymaksun yhteydessä ja mainitse ilmoittautumisessa häkkitarpeesta.

Kasvattaja- ja siitosluokat ovat maksuttomia, mikäli kissa osallistuu muuhun luokkaan, muuten normaali näyttelymaksu. Tarkistusluokka ja veteraaniluokka 10 e, jos kissa osallistuu muuhun luokkaan, muuten normaali näyttelymaksu.

Tässä näyttelyssä ei poikkeuksellisesti käy leimakortit.

Ilmoittautumisaika päättyy 22.2.2019, jolloin ilmoittautumisten tulee olla perillä

Näyttelyyn osallistuvien kissojen määrä on rajoitettu 120 kissaan/päivä. Mahdollinen karsinta tapahtuu maksettujen ja hyväksyttyjen ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä.

Painettu näyttelyluettelo on maksullinen (5 euroa), eikä sitä voi ostaa näyttelypaikalta, vaan se tulee maksaa näyttelyilmoittautumisen yhteydessä. Luettelo sisältää molempien päivien näyttelyt. Sähköinen luettelo julkaistaan näyttelypäivänä internetissä.

Kaverikissat tulee ilmoittaa etukäteen näyttelypäällikölle. Kaverikissoille ei voi varata omaa häkkipaikkaa ja kissan pitää osallistua eläinlääkärintarkastukseen. Kaverikissan eläinlääkärintarkistusmaksu on 5 euroa.

Näyttelyssä jaetaan ruusukkeet kaikille pennuille ja nuorille sekä värin- ja tuomarin parhaille kissoille. Muut ruusukkeet voi ostaa näyttelystä hintaan 3 €/kpl. Näyttelyssä ei jaeta leimoja eikä uusia leimakortteja.

Rotupöydät veloituksetta omalla pöydällä. Vuokrapöydästä vuokra 10€/vkl. Tässä näyttelyssä ei ole kaupallisia myyntipaikkoja.

Assistentit voivat ilmoittautua pääassistentille, sihteeri@ery-syd.net.

Lisätietoja:
Näyttelypäällikkö Viivi Viuha, p. 050 506 5355, puheenjohtaja@ery-syd.net
Näyttelysihteeri Tarja Kudjoi, p. 040 741 4003, show@ery-syd.net
Pääassistentti Marika Landen, sihteeri@ery-syd.net

Suomen Kissaliiton yleiset hygieniaohjeet kissanäyttelyyn