KANSAINVÄLISET ROTUKISSANÄYTTELYT ESPOOSSA 13.-14.11.2021

Näyttely on Drive In -näyttely. Molempina päivinä järjestetään pentukissojen erikoisnäyttely ja erilliset jälkeläisluokat. Kaksi erillistä kansainvälistä näyttelyä, kaikki kategoriat ja kotikissat molempina päivinä. Näyttelyssä noudatetaan FIFén ja Kissaliiton sääntöjä.  Eläinlääkärintarkastus suoritetaan pistokokein. 

Näyttely rajoitetusti avoinna yleisölle (50 % tilan kokonaiskapasiteetista). Rajoitusten ja viranomaissuositusten muuttuessa yhdistys varaa oikeuden muuttaa suunniteltuja koronajärjestelyitä.  Huomioithan, että ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan erityisiä näyttelyohjeita.  Lisätiedot ja ohjeet löydät näyttelyinfosta sekä vahvistuskirjeestä.  

Näyttelypaikka: Keran Hallit, Karamalmintie 2, 02630 Espoo

Ilmoittautuminen ja eläinlääkärintarkastus arvosteluaikojen mukaan alkaen kello 9 

Arvostelut alkavat kello 9:30

Tulonsa vahvistaneet tuomarit: 

Manuela Centamore (IT) 3, 4
Francesco Cinque (IT) 3, 4
Tellervo Kass (FI) 1, 2
Marjatta Koskenkangas (FI) 1, 2, 4
Sara Ojaniemi (FI)  3, 4
Katja Patrikainen FI) 3
Kristiina Rautio (FI) 1, 2, D
Martin Urban (CZ) 3, 4
Lena Venclikova (CZ) B, 2, 3, 4
Bjarne Wikström (FI) 1, 2
Lena Björkander (SE) 1, 2
Bobby Funk (DE) 1, 3, C
Sara Moroni (IT) 1, 2
Zvezdan Memedov (SE) 1, 2
Stephane Henry (FR) 1, 2

Näyttelymaksu pennut (lk 12) ja nuoret (lk 11) 36 €, ERY-SYDin jäsenet 32 €. Aikuisten luokat 1-10 ja kotikissat 39 €, ERY-SYDin jäsenille 35 €. 

Kasvattaja- ja siitosluokat ovat maksuttomia, mikäli kissa osallistuu muuhun luokkaan, muuten normaali näyttelymaksu. Tarkastusluokka ja veteraaniluokka toisen arvostelun lisäksi 25 €, ainoana luokkana normaali näyttelymaksu 39€/35€. 

Näyttelymaksun voi maksaa leimakortilla 1.10.2021 asti. Leimakortti on lähetettävä välittömästi ilmoittautumisen jälkeen ja korttiin on kirjoitettava näyttelyn päivämäärä ja ilmoitetun kissan nimi. Leimakortti tulee lähettää Marika Landenille osoitteeseen Junnolantie 55, 03250 Ojakkala.

Ilmoittautumisaika Omakissassa 19.9. kello 17 – 10.10.2021.  Näyttelyyn osallistuvien kissojen määrä on rajoitettu 540 kissaan/päivä. Mahdollinen karsinta tapahtuu maksettujen ja hyväksyttyjen ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen vain luokka- ja värimuutokset veloituksetta, muista muutoksista veloitetaan muutosmaksu 5 euroa/kissa. 

Lomakkeella ilmoitetut kissat maksetaan ERY-SYDin tilille FI85 5789 2320 0712 20 viitenumerolla 1216, ERY-SYDin jäsenet viitenumerolla 1229. 

Näyttelyluettelo on sähköinen ja se julkaistaan näyttelypäivänä. Näyttelypaikalla on selailtavissa myös paperinen näyttelyluettelo.

Näyttelyssä jaetaan ruusukkeet kaikille pennuille ja nuorille sekä värin ja tuomarin parhaille kissoille. Muut ruusukkeet voi ostaa hintaan 4 €/kpl. Ruusukkeen voi maksaa jo näyttelyilmoittautumisen yhteydessä Omakissassa tai paikan päällä kortilla.

Myyntipaikat varataan näyttelypäälliköltä. Mahdollisuus sisä- ja ulkopaikkoihin.

Assistentit voivat ilmoittautua pääassistentille. Muihin toimihenkilötehtäviin voi ilmoittautua näyttelypäällikölle.

Lisätietoja:  

Näyttelypäällikkö Viivi Viuha, p. 040 338 0107, viivi.viuha@gmail.com 

Näyttelysihteerit  show@ery-syd.net
Marika Landen (kat 1, 2 ja kotikissat)  p. 040 504 2592
Anu Hyvönen (kat 3 & 4) , p. 040 561 7901
Pääassistentti Sari Pohja, 050 563 5500, sari.varjoranta@gmail.com

NÄYTTELYINFO 

Tärkein tavoitteemme on tarjota kaikille kissoille ja kissaharrastajille mahdollisuus osallistua näyttelyyn turvallisesti. Yhdistys seuraa koronavirustilannetta aktiivisesti, ottaen huomioon annetut suositukset ja reagoi tarvittaessa tekemällä muutoksia järjestelyihin. Yhdistys tiedottaa mahdollisista muutoksista kotisivuillaan ja Facebookissa. 

Kissojen hyvinvointi on näyttelyiden perusta ja sen varmistamiseksi yhdistys pyytää omistajia käyttämään erityistä harkintaa matkajärjestelyissä. Kauempaa tulevien suositellaan tulevan näyttelypaikkakunnalle jo edellisenä iltana, jolloin kissa saa jaloitella majoituspaikassa ennen näyttelypäivää.

Näyttelypaikka ei ole täysin esteetön. Saniteettitilat ja osa arvosteluista sijaitsee hallin 2. kerroksessa. 

Osa häkkialueesta sijaitsee hallin osissa, jotka saattavat tuntua hiukan normaalia viileämmältä, jos ulkona on paljon pakkasta. Kylmänaroille (esim. karvattomille) kissoille on varattu häkkitilaa 2. kerroksesta. 

Pentujen erikoisnäyttely ja jälkeläisluokka

Näyttelyssämme palkitaan molempina päivinä Best of Best -pentu ja -nuori. Lisäksi tuomarit jakavat leikkimielisiä palkintoja luokkien 11 ja 12 kissoille.

Näyttelyssämme järjestetään lauantaina myös erillinen jälkeläisluokka kategorioittain, jossa tuomari arvostelee kissan jälkeläiset kokonaisuutena. Jälkeläisluokkaan voi ilmoittautua, mikäli uroksella tai naaraalla on luokassa vähintään kolme, korkeintaan 5 jälkeläistä iästä riippumatta. Jälkeläisluokka on maksuton, mutta kaikkien siihen osallistuvien kissojen tulee osallistua näyttelyssä myös muuhun luokkaa.

Saapuminen Keran Halleille

Näyttelypaikalle on erittäin helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Keran Hallit sijaitsevat Keran juna-aseman vieressä ja paikalle pääsee myös bussilla. Autoilijoiden käytössä on iso parkkialue.