KANSAINVÄLISET ROTUKISSANÄYTTELYT 3. – 4.10.2020

Näyttely on Drive In -näyttely. Näyttely ei ole avoinna yleisölle. Huomioithan, että ilmoittautumisella sitoudut noudattamaan poikkeuksellisia näyttelyohjeita. Lisätiedot ja ohjeet löydät näyttelyinfosta tämän kutsun lopusta.

Kaksi erillistä kansainvälistä näyttelyä, kaikki kategoriat ja kotikissat molempina päivinä. Venäjänsinisten erikoisnäyttely lauantaina. Näyttelyssä noudatetaan FIFén ja Kissaliiton sääntöjä. Eläinlääkärintarkastus suoritetaan pistokokein.

Näyttelypaikka: Vermon Ravirata, Helsinki. HUOM! Käyntiosoite Valjakkotie, 02600 Espoo Ilmoittautuminen ja eläinlääkärintarkastus arvosteluaikojen mukaan alkaen kello 9:30 Arvostelut alkavat kello 10

Tulonsa vahvistaneet tuomarit:
Fonsen Mira (FI) All breed
Wilczek Anna (PL) All breed
Komissarova Olga (EE) All Breed
Koskenkangas Marjatta (FI) 1,2,4
Moraru-Puranen Tatyana (FI) 3,4
Ojaniemi Sara (FI) 3, 4
Patrikainen Katja (FI) 3
Rautio Kristiina (FI) 1,2,D
Wikström Bjarne (FI) 1, 2
Sahlberg Carin (FI) B,2,3,4

Huom! Tuomareita voidaan joutua muuttamaan koronarajoitusten mukaan.

Näyttelymaksu 40 e/kissa/pvä, ERY-SYDin jäsenille 38 e/kissa/päivä. Näytteilleasettaja voi ilmoittaa näyttelyyn korkeintaan kaksi kissaa per päivä.

Kasvattaja- ja siitosluokat ovat maksuttomia, mikäli kissa osallistuu muuhun luokkaan, muuten normaali näyttelymaksu. Tarkistusluokka ja veteraaniluokka 10 euroa, jos kissa osallistuu muuhun luokkaan, muuten normaali näyttelymaksu. Näyttelymaksun voi maksaa leimakortilla 15.8.2020 asti. Leimakortti on lähetettävä välittömästi ilmoittautumisen jälkeen ja korttiin on kirjoitettava näyttelyn päivämäärä ja ilmoitetun kissan nimi.

Ilmoittautumisaika Omakissassa 1.-4.9.2020. Näyttelyyn osallistuvien kissojen määrä on rajoitettu 350 kissaan/päivä. Mahdollinen karsinta tapahtuu maksettujen ja hyväksyttyjen ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen vain luokka- ja värimuutokset veloituksetta, muista muutoksista veloitetaan muutosmaksu 5 euroa/kissa.

Lomakkeella ilmoitetut kissat maksetaan ERY-SYDin tilille FI85 5789 2320 0712 20 viitenumerolla 1216, ERY-SYDin jäsenet viitenumerolla 1229.

Painettu näyttelyluettelo on maksullinen (5 euroa), eikä sitä voi ostaa näyttelypaikalta. Luettelo sisältää molempien päivien näyttelyt. Sähköinen luettelo julkaistaan näyttelypäivänä kotisivuilla.

Näyttelyssä jaetaan ruusukkeet kaikille pennuille ja nuorille sekä värin ja tuomarin parhaille kissoille. Muut ruusukkeet voi ostaa hintaan 4 €/kpl.

Myyntipaikat ja ilmoitukset näyttelyluetteloon varataan näyttelypäälliköltä. Myyntipaikkojen saatavuus riippuu koronatilanteesta.

Assistentit voivat ilmoittautua pääassistentille. Muihin toimihenkilötehtäviin voi ilmoittautua näyttelypäällikölle. Assistenteille ja toimihenkilöille maksetaan 30 € päiväraha ja tarjotaan lounas.

Lisätietoja:
Näyttelypäällikkö Viivi Viuha, p. 040 338 0107, puheenjohtaja@ery-syd.net
Näyttelysihteeri Tarja Kudjoi, p. 040 741 4003, show@ery-syd.net
Pääassistentti Marika Landen, p. 040 504 2592, mlanden@gmail.com

Majoitustarjous näytteilleasettajille
GLO Hotel Sello (****)
Single room – 80 €/yö
Double room – 90 €/yö
Kissamaksu 15 €/yö
https://book.glohotels.fi//l/fi/dbe8f0bf8

TERVETULOA NÄYTTELYYMME HELSINKIIN!

 

NÄYTTELYINFO

Tärkein tavoitteemme on tarjota kaikille kissoille ja kissaharrastajille mahdollisuus osallistua näyttelyyn turvallisesti ja mahdollisimman pienin riskein. Yhdistys seuraa koronavirustilannetta aktiivisesti, ottaen huomioon annetut suositukset ja reagoi tarvittaessa tekemällä muutoksia järjestelyihin.

Näyttelyssä tartuntariski pyritään minimoimaan sillä, että yhtäaikaisesti hallissa olevien määrää rajoitetaan. Näin halli säilyy väljänä ja turvaetäisyyksiä on mahdollista noudattaa. Kunnioitathan kaikkien mahdollisuutta turvalliseen näyttelyyn noudattamalla ao. ohjeita ja Drive In –periaatetta viettämällä mahdollisimman vähän aikaa hallin sisätiloissa.

Yhdistys tiedottaa mahdollisista muutoksista kotisivuillaan ja Facebookissa.

Poikkeusohjeet:

  • Näyttely on Drive In -näyttely ja se on suljettu yleisöltä. Näyttelyyn hyväksytään vain kissoja, joiden näytteilleasettajat tulevat maista, joista matkustaville ei ole asetettu maahantulorajoituksia.
  • Näytteilleasettajien ja toimihenkilöiden tulee vakuuttaa olevansa terveitä ja oireettomia. Osallistujien edellytetään noudattavan hygieniaohjeita ja turvaetäisyyksiä. Tiloja siivotaan ja desinfioidaan tehostetusti.
  • Mahdollisten riskien välttämiseksi yhdistys kannustaa osallistujia jäämään pois näyttelystä, jos on pienikin epäilys sairastumisesta. Yhdistys tarjoaa ilman lääkärintodistusta korvaukseksi lahjakortin, joka oikeuttaa 50 % alennukseen näyttelymaksusta vuoden 2021 näyttelyissä, kunhan ilmoitus sairaudesta on tehty viimeistään näyttelypäivänä kello 9 mennessä. Eläinlääkärin- tai lääkärintodistuksella palautetaan normaali 75 % näyttelymaksusta.
  • Kissojen hyvinvointi on näyttelyiden perusta ja sen varmistamiseksi yhdistys pyytää omistajia käyttämään erityistä harkintaa matkajärjestelyissä. Kauempaa tulevien suositellaan tulevan näyttelypaikkakunnalle jo edellisenä iltana, jolloin kissa saa jaloitella majoituspaikassa ennen näyttelypäivää tai järjestämään kissalle muutoin mahdollisuuden liikkua, syödä, juoda ja käyttää hiekkalaatikkoa, esim. sijoittamalla kissalle häkin autoon.
  • Kunkin tuomarin kissoille on hallissa oma sisäänkäynti. Kissat tuodaan halliin ja ne poistuvat hallista vain oman tuomarin ovea käyttäen ylimääräisten altistusten välttämiseksi. Kissat omistajineen saavat tulla hallin aikaisintaan 20 minuuttia ennen kissan oman ryhmän arvosteluaikaa.
  • Kissan mukana hallissa saa olla ainoastaan yksi aikuinen. Kissan tulee poistua hallista, kun arvostelu ja mahdolliset vertailut ovat kissan osalta ohi. Mikäli omistajalla on näyttelyssä kaksi kissaa, molemmat voivat olla häkkipaikalla, kunnes kilpailu on molempien osalta päättynyt.
  • Jos kissa jää odottamaan vertailua, kissa voi odottaa vuoroaan joko häkkipaikalla ensimmäisessä kerroksessa tai katsomokerroksessa. Häkit tulee sijoittaa niin, että turvaetäisyydet säilyvät. Kun kissa on laitettu häkkiin, omistajan toivotaan siirtyvän ulos tai kolmannen kerroksen katsomoon odottamaan kissan kilpailun jatkumista. Yhdistyksen henkilökunta kiertää aktiivisesti hallissa varmistamassa häkissä olevien kissojen hyvinvoinnin.
  • Häkkipaikka tulee tyhjentää heti, kun kissan kilpailu on päättynyt. Omia häkkejä tai tavaroita ei voi jättää näyttelyhalliin yöksi.
  • Paneelia pääsee seuraamaan vain kulloinkin arvosteluvuorossa olevien kissojen omistajat.
  • Ilmoittautumispisteessä kerätään kissojen mukana osallistuvien nimet ja puhelinnumerot mahdollisten tautialtistusten varalta viranomaisia varten. Tietoa käsitellään luottamuksellisesti ja lista tuhotaan kaksi viikkoa näyttelyn jälkeen

Saapuminen Vermoon

Vermon virallinen osoite on Helsingin puolella, mutta käynti tapahtumahalliin on Espoon puolelta osoitteesta Majurikuja, Espoo. Junalla tullessa lähimmät asemat ovat Mäkkylä (1,2 km) ja Leppävaara (1,9 km). Bussilla tullessa lähin pysäkki on Tarvaspääntien bussipysäkki. Pysäkiltä on n. 900 metrin kävelymatka.

Autoilijat löytävät perille seuraamalla Vermon opasteita. Autoille on runsaasti pysäköintipaikkoja ravikeskuksen pysäköintialueella.

Korona Drive In -näyttely pähkinänkuoressa

Näyttelyssä on normaalit näyttelyluokat ja arvostelut tapahtuvat kuten tavallisessa kissanäyttelyssä. Erona perinteiseen näyttelyyn on se, että kissa on näyttelypaikalla vain oman kilpailunsa ajan.

Näyttelyssä kullekin luokalle on annettu arvioitu arvosteluaika ja kissa poistuu näyttelypaikalta heti, kun sen kilpailu on päättynyt ja diplomi valmis. Jonojen välttämiseksi tulethan ilmoittautumiseen vasta vähän ennen kissasi arvosteluaikaa. Kissan kanssa halliin pääsee 20 minuuttia ennen omaa arvosteluaikaa.

Tuomari ei saa aloittaa ko. luokan arvostelua ennen aikataulussa mainittua aikaa. Aika on kuitenkin arvio, eli arvostelu voi tapahtua myös aikataulussa ilmoitettua aikaa myöhemmin. Omistajan vastuulla on seurata arvostelua ja varmistaa, että kissa on paikalla oman luokan arvostelun alkaessa. Arvostelutilanteen löydät kunkin tuomarin sisäänkäynnin luota. Tuomarijako tehdään niin, että vertailut olisivat lähekkäin, jotta odotusaikaa tulisi mahdollisimman vähän. Tämän vuoksi kunkin tuomarin aikataulussa on useita TP-valintoja pitkin päivää.

Arvostelun jälkeen sihteeristö käsittelee tulokset ja arvostelusetelit ja diplomit noudetaan ruusukepöydästä ennen kotiinlähtöä. Lauantain tulokset ja ruusukkeet voi noutaa myös sunnuntaina. Yhdistys ei postita hakematta jääneitä diplomeja, vaan omistajan tulee huolehtia diplomin noutamisesta. Kasvattaja- ja siitostulokset julkaistaan kunkin kategorian paneelin päättymisen jälkeen ja palkinnot voidaan postittaa voittajille, mikäli omistajalla ei ole kissaa paneelissa.