TERVETULOA NÄYTTELYYN ESPOOSEEN!

Alta löydät tärkeää tietoa näyttelystämme. Luethan ohjeet etukäteen, näin varmistamme mahdollisimman sujuvan näyttelyviikonlopun!

Näyttelymme on Drive in-näyttely, mikä tarkoittaa, ettei kissan tarvitse olla näyttelypaikalla koko päivää, vaan se voi tulla paikalle ennen omaa arvosteluaikaa. Varaathan aikaa myös ilmoittautumiselle Arvosteluajat löydät arvosteluaikataulusta EMS-koodin ja kilpailunumeron perusteella. Kissasi kilpailunumeron näet jo ennen näyttelyä vahvistuskirjeestä.

Aikataulut ja tuomarijako: http://ery-syd.net/nayttelyaikataulu/

Saapuminen Keran Halleille

Näyttelypaikalle on erittäin helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Keran Hallit sijaitsevat Keran juna-aseman vieressä ja paikalle pääsee myös bussilla. Autoilijoiden käytössä on iso parkkialue Karamalmintie 2, 02630 Espoo, josta on lyhyt kävelymatka sisäpihalle. Kuvasta poiketen näyttelyn sisäänkäynti tapahtuu sisäpihalta, ovi 435 (kuvssa E-kirjaimen kohdalla).

Pyydämme näytteilleasettajia huomioimaan, että pysäköinti sisäpihalla on sallittua vain erikoisluvalla, joten jätäthän autosi kuvassa hallien oikealla puolella näkyvälle parkkialueelle. Auton voi ajaa sisäpihalle purkamisen ajaksi. Pysäköintialueelle käännytään Karantieltä etelään päin ajettaessa ennen halleja, ja vastaavasti pohjoiseen päin ajettaessa hallien jälkeen. Käytä pysäköintikiekkoa. Pysäköinti on ilmaista ja sallittua enintään 4 tuntia kerrallaan.

Kissojen hyvinvointi on näyttelyiden perusta ja sen varmistamiseksi yhdistys pyytää omistajia käyttämään erityistä harkintaa matkajärjestelyissä. Kauempaa tulevien suositellaan tulevan näyttelypaikkakunnalle jo edellisenä iltana, jolloin kissa saa jaloitella majoituspaikassa ennen näyttelypäivää.

Näyttelypaikka

Näyttelypaikka ei ole esteetön. Osa arvosteluista sijaitsee hallin 2. kerroksessa ja WC-tilat kellarikerroksessa. Kumpaankaan kerrokseen ei ole yhteyttä hissillä. 

Osa häkkialueesta sijaitsee hallin osissa, jotka saattavat tuntua hiukan normaalia viileämmältä, jos ulkona on kylmä. Kylmänaroille (esim. karvattomille) kissoille on varattu häkkitilaa 2. kerroksesta. 

Pentujen erikoisnäyttely ja jälkeläisluokka

Näyttelyssämme palkitaan molempina päivinä Best of Best -pentu ja -nuori. Lisäksi tuomarit jakavat leikkimielisiä palkintoja luokkien 11 ja 12 kissoille.

Näyttelyssämme järjestetään molempina päivinä myös erillinen jälkeläisluokka kategorioittain, jossa tuomari arvostelee kissan jälkeläiset kokonaisuutena. Jälkeläisluokkaan voi osallistua, mikäli uroksella tai naaraalla on luokassa vähintään kolme, korkeintaan 5 jälkeläistä iästä riippumatta. Jälkeläisluokka on maksuton, mutta kaikkien siihen osallistuvien kissojen tulee osallistua näyttelyssä myös muuhun luokkaan.

Näyttelyn koronaohjeet

Tulethan paikalle vain infektiotaudeista terveenä. Suosittelemme maskia aina sisätiloissa ja hallista löytyy desinfiointipisteitä käsien desinfiointiin. Vältäthän myös  ruuhkan syntymistä, erityisesti arvostelualueen luona.

Koronatilanteen vuoksi näyttelyymme otetaan vain rajallisesti yleisöä  

Emme vastaanota näyttelyssä käteistä rahaa. Maksut paikan päällä, esim. ruusukkeet, voit maksaa kortilla. 

Ilmoittautuminen näyttelyyn 

Ilmoittautuminen on avoinna molempina päivinä alkaen kello 8:30 aina viimeiseen aikataulussa ilmoitettuun arvosteluaikaan asti. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan kissojen rokotukset sekä suoritetaan eläinlääkärintarkastuksia pistokokein.

Näyttelyn aikana 

Arvosteluaikataulusta löydät ajat myös vertailuille (Värin paras ja Tuomarin paras), joten mikäli kissasi pääsee jatkoon, aikataulusta on helppo tarkistaa milloin nämä valinnat alkavat. Huomioithan, että joskus tuomarit voivat olla aikataulusta jäljessä, mutta eivät koskaan aloita arvostelua ennen aikatauluun merkittyä aikaa. 

Kunkin tuomarin läheisyydessä on tuomarin oma sihteeri, joka käsittelee tuomarin näyttelytulokset ja diplomin saat heti mukaasi sihteeriltä arvostelun jälkeen.  

Jos kissasi jää odottamaan vertailua, se voi odottaa vuoroaan joko kuljetusboksissa tai omassa häkissä. Kissa saa odottaa vuoroaan myös hallin ulkopuolella, esim.kotona tai hotellilla.  Jos laitat kissasi häkkiin, muistathan merkitä häkin kissan kilpailinumerolla. Omien häkkien käyttö sallittua, mutta pyydämme huomioimaan, ettei tavaroita voi jättää häkkipaikalle yöksi.  

Palvelut näyttelyssä 

Tessa on kuvaamassa kissoja näyttelyssämme koko viikonlopun ajan. Tessan kuvauspisteen löydät hallin 2. kerroksesta.  Sisäpihalta löydät kahvi- ja ruokarekkoja, joista voit ostaa syötävää ja kahvia näyttelyn aikana.  

Toivomme sinulle erynomaista ja menestyksekästä näyttelyä!